Sistemele noastre de filtrare a apei sunt concepute in functie de nevoile clientului.
Comercializam, instalam si intretinem sisteme de filtrare de apa pentru aplicatii industriale, edilitare, comerciale si rezidentiale.
Pentru a va oferi solutia optima facem o evaluare initiala, iar lucrarea va fi conceputa pe baza acestui raport si va indeplini cerintele optime in raportul necesitati-calitate-pret.
Filtrele pe care le folosim sunt complet automate si nu necesita intretinere din partea consumatorilor. Au functii de autospalare si regenerare ale mediilor filtrare automate si se autogestioneaza
Dumneavoastra trebuie doar sa va bucurati de apa pura rezultata!
Filtrarea se realizeaza cu MTM, BIRM, KDF 55, KDF 85, GreenSand, carbune activ, nisip quartos, alaturi de sisteme cu ozmoza inverse, lampi UV si pompe dozatoare.
Aflati mai multe despre filtrarea apei
Apa provenita din surse naturale sau din retelele de distributie nu indeplineste standardele de calitate pentru a ajunge direct la consumatori.
Apele subterane pot fi prea mineralizate, cu un continut ridicat de compusi de calciu, magneziu, fier, mangan sau sulfati si gaze, lucru ce o face inutilizabila ca apa de alimentare, fie ea potabila sau industriala. Pentru a o aduce la standarde este nevoie de tratamente, ea fiind trecute prin instalatii de dedurizare, deferizare, demanganizare si dezacidare.
Felul instalatiilor de corectare a calitatii apei rezulta din compararea caracteristicilor organoleptice, fizice, chimice, biologice si bacteriologice ale apei la sursa, extrase din buletinele de analiza.
Echipamentele de tratare a apei indeplinesc roluri multiple:
Corectarea mirosului apei este o operatie delicata, insa absolut necesara pentru asigurare calitatii apei. O apa cu miros pronuntat nu este potabila si de multe ori nu poate fi folosita nici in scopuri comerciale sau industriale.
Gustul apei se datoreaza substantelor dizolvate. O apa cu gust contine substante minerale si organice dizolvate peste limite, iar indepartarea acestora se face prin metode de corectare a caracteristicilor chimice ale apei.
Suspensiile aflate in apa se retin prin trecerea printr-un filtru mecanic cu site rotative si apoi prin filtre cu nisip, care au rolul preponderant de absorbtie, particulele suspendate fixandu-se pe suprafata boabelor de nisip.
Microorganismele contaminante sunt eliminate cu ajutorul unei lampi cu ultraviolete.
Pentru dezinfectarea apei in mod curent se foloseste clorarea. Clorul se introduce in apa prin aparate automate de dozare, numite cloratoare. Aparatele pot fi cu doza constanta, sau cu doza variabila, care se ajusteaza automat in functie de debitul apei care trece prin instalatie.