Termeni și Condiții

 

Folosirea, incluzând vizitarea site-ului tostcaf.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. 

Pentru a fi corect informați despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rog să parcurgeți toate informațiile din această pagină, de fiecare dată când folosiți acest site. 

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Site-ul www.tostcaf.ro este operat de TOSTCAF SRL. , CUI 2490472, Nr. Înmatriculare J35/3817/1992 , cu sediul social în România, Timișoara, Stradă str. General Anton Bacalbasa, nr.79, denumit în continuare și Furnizor și este administrat de Anisoara Aldea.

 

Proprietate Intelectuală

Întregul conținut al paginii tostcaf.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate tostcaf.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Niciun utilizator nu dobândește, prin folosirea, navigarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 

Descriere Serviciilor

Serviciile oferite prin intermediul site-ului tostcaf.ro se adresează în special utilizatorilor de Internet. 

Furnizorul, prin site-ul tostcaf.ro , ofer ă  utilizatorilor acces la o serie de servicii și informații care pot include și publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de către dumneavoastră constituie acceptarea acestui mod de prezentare. 

Furnizorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, Furnizorul nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. 

 

Modificări de Conținut  

tostcaf.ro își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, ale datelor de contact și facturare precum și ale ofertelor prezente, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor,  își rezervă dreptul de a corectă eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale softurilor care fac posibilă funcționarea acestui, fără a anunță în prealabil. 

Descrierea bunurilor sau a serviciilor prezentate pe www.tostcaf.ro  (prin fotografii, clipuri video, afișe promoționale digitale) nu reprezintă o obligăție contractuală din partea furnizorului.

tostcaf.ro nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț datorate erorilor produse de compania de hosting a site-ului sau a softurilor care sutin prezența online a acestuia. Aceste posibile erori nu obligă furnizorul la nicio dauna morală sau finaciară. 

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Pentru motive justificate, furnizorul își rezervă dreptul de a restricționa sau reclamă autorităților competențe accesul unui utilizator despre care consideră că ar putea prejudicia în vreun fel integritatea siteului www.tostcaf.ro

 

 

Litigiile

Orice  neinţelegeri privind  interpretarea şi executarea  prezențelor termeni și condiții, se  va rezolva pe cât posibil pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiile vor fi soluţionate conform legislaţiei în vigoare de către organele judecătorești din România, de pe rază localității unde se află sediul social tostcaf.ro

 

Contact

Pentru mai multe informații despre Politică Cookie-uri sau orice alte întrebări, ne puteți contacta la adresa de email : office@tostcaf.ro