Img.Industrial

45654

3

Suntem specialisti în retelele de alimentare cu apa potabila, in instalatii de purificare si tratare a apei, apa industriala si apa pentru stingerea incendiilor, dar avem experienta de asemenea si in reabilitare cladiri, constructii de statii de sortare deseuri si demolari.

Caracteristicile principale ale lucrarilor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand indeplinim un contract.

Suntem mandri de rezistenta si fiabilitatea lucrarilor noastre. Fiecare etapa, de la preluarea proiectului la realizarea acestuia in functie de nevoile clientului este tratata cu maximul de seriozitate. Abordand astfel fiecare contract al nostru am devenit unul dintre cei mai importanti executanti de lucrari edilitare din judetul Timis. Drept urmare, de la infiintarea din anul 1992, ne-am imbogatit experienta cu lucrari edilitare, instalatii termice si sanitare, precum si constructii civile.

Avem o echipa competenta, pregatita si intotdeauna dornici de noi provocari.

Partenerii si furnizorii nostri tintesc spre acealasi standarde inalte de calitate ca si noi, iar produsele folosite sunt inovatoare si fac uz de cele mai noi tehnici in domeniu.

Performanta noastra manageriala este acreditata la standarde europene.

Pe plan intern am realizat importante investitii in modernizarea si innoirea parcului de utilaje, dotarea cu echipamente si, bineinteles, imbuntatirea conditiilor de munca pentru personal.

Toate acestea la un loc ne permit oferirea de solutii optime beneficiarilor nostri!