Img.Industrial

45654

3

Suntem specialisti în retelele de alimentare cu apa potabila, in instalatii de purificare si tratare a apei, apa industriala si apa pentru stingerea incendiilor, dar ne-am extins activitatile si in domeniul constructii civile, respectiv inchiriere aparate de sudura cap-cap si electrofuziune pentru PEHD si PP, precum si inchiriere utilaje si servicii de lucrari la terasamente.

Caracteristicile principale ale lucrarilor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand indeplinim un contract.

Suntem mandri de rezistenta si fiabilitatea lucrarilor noastre. In toate domeniile de activitate tratam fiecare etapa a proiectelor si serviciilor oferite cu maximul de seriozitate. Astfel de-a lungul anilor am reusit sa devenim unul dintre cei mai importanti executanti de lucrari edilitare din judetul Timis si planuim sa folosim aceasta experienta pentru a excela si in celelalte categorii de servicii.

Avem o echipa competenta, pregatita si intotdeauna dornici de noi provocari.

Partenerii si furnizorii nostri tintesc spre acealasi standarde inalte de calitate ca si noi, iar produsele folosite sunt inovatoare si fac uz de cele mai noi tehnici in domeniu.

Performanta noastra manageriala este acreditata la standarde europene.

Pe plan intern am realizat importante investitii in modernizarea si innoirea parcului de utilaje, dotarea cu echipamente si, bineinteles, imbuntatirea conditiilor de munca pentru personal.

Toate acestea la un loc ne permit oferirea de solutii optime beneficiarilor nostri!