Img.Industrial

Sudura materiale termoplastice

Tehnologia si materialele evolueaza in fiecare zi iar noua ne place sa tinem pasul cu ultimele evolutii in domeniul nostru, de aceea astazi suntem in masura sa va oferim servicii de sudura prin diferite metode pentru materiale termplastice.

Chiar daca polietilena ( PE-HD ) este cel mai raspandit material in momentul de fata din cauza aplicabilitatii sale in domenii de interes public cum sunt investitile in sistemele de distributie de apa, canalizare si gaze naturale exista si materiale termosplastice destinante transportului si distributiei de agenti termici care vor resprezenta urmatoare etapa in proiectele de infrastructura si anume schimbare retelelor existente de termoficare executate din otel preizolat cu conducte din poliproilenta (PP-R/H) care nu mai necesita izolare si nu sunt supuse coroziunii iar pentru aplicatiile industriale de transport de substante agresive sau instalatii unde purtiatea este esentiala pentru buna functionare va oferim solutii pentru PVDF cu sudura fara contact prin procedeul IR de la +GF+.  

Astazi avem in dotare echipamente care ne permit sa sudam orice sistem de instalatii atat prin sudura cap-cap cat si prin electrofuziune pana la diametrul de 1200 mm.

Caracteristicile principale ale lucrarilor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand indeplinim un contract.

Avem o echipa competenta, pregatita si intotdeauna dornici de noi provocari.

Suntem mandri de rezistenta si fiabilitatea lucrarilor noastre. Tratam fiecare etapa a unui proiect cu cu maximul de seriozitate. Partenerii si furnizorii nostri tintesc spre acealasi standarde inalte de calitate ca si noi, iar produsele folosite sunt inovatoare si fac uz de cele mai noi tehnici in domeniu.
Toate acestea la un loc ne permit oferirea de solutii optime beneficiarilor nostri!