• 03
  • 01
  • 02

Sudura prin electrofuziune

Electrofuziunea se utilizeaza la sudarea tevilor, fitingurilor si vanelor PE si permite o conexiune sigura, instalare sistematica, economica si eficienta a sistemelor de conducte PE. Calitatea sudurii depinde intr-o masura considerabila de grija cu care se efectueaza lucrarile de pregatire. Imbinarea prin electrofuziune ar trebui sa fie efectuata numai de personal instruit.


Sudura cap-cap 

Suprafetele de imbinare ale tevilor si fitingurilor sunt incalzite la temperatura de sudura si unite prin presare mecanica, fara adaus aditional de material, rezultand o imbinare omogena. Imbinarea cap-cap trebuie executata cu un echipament la care se poate regla presiunea de imbinare. Echipamentul utilizat pentru imbinarea materialelor termoplastice trebuie sa fie conform normativului DVS 2208 Partea 1. Imbinarea prin sudura cap-cap ar trebui sa fie efectuata numai de personal instruit.

Sudura cap-cap PP-R/H 

Pentru aplicatiile unde fluidul vehiculat este la o temperatura ridicata sau din cazua compozitiei chimice a acestiua este incompatibil cu alte materiale se folosesc solutii din polipropilena imbinate prin sudura cap-cap care garanteaza o imbinare omogena a materialului si elimina riscul scaparii din instalatie a unor substante potential daunatoare atat pentru personal cat si pentru mediu.

Sudura cap-cap IR 

In cazul aplicatiilor din industria productiei de microelectronice sau din industria farmaceutica unde puritatea este cheie sistemul instalatii din PVDF de la +GF+ imbinat prin sudura cap-cap folosind un aparat cu IR este solutia ideala pentru cele mai bune rezultate.  

Pentru oferte si informatii nu exitati sa luati legatura cu noi. Detalii pe pagina de contact