Img.Industrial

Optimizare

Fie ca este vorba despre instalatii executate cu tehnologii invechite unde nu este posibila sau nu se justifica inlocuirea lor intodeauna exista loc pentru imbunatatirea parametrilor de funcionare. Scaderea consumurilor energetice, ,automatizarea functionarii, redundanta sau cresterea siguratntei in exploatare. 

Transportul de substante agresive in concentratii mari nu mai este o problema cu  ajutorul noiilor materiale termoplastice exista o solutie ideala pentru nevoiile dumnevoastra. Fie ca este vorba de PP-H, PVDF, PVC-U/C sau PE-HD, in functie de temperatura, presiunea si substanta din instalatia dumneavoastra avem o solutie lipsa de coroziune cu o durata mare de viata si o amortizare rapida.

Suntem intotdeauna la curent cu ultimele apartitii in domeniu cand este vorba despre sisteme de masura si de control, actionari electrice sau pneumatice, sisteme de dozare.

Exploatare si intretinere

Indiferent de marimea sau importanta instalatiei costurile de exploatare si timpii de oprire pentru mententata afecteaza intotdeauna in mod direct costurile si capacitatea de productie, factori care reduc competivitatea ceea ce in piata de astazi este un handicap major fata de concurentii dumneavastra de bransa.

Garantie

In vremuri moderne se continua proiectare si executia de instalatii noi prin metode consacrate dar astazi invechita dintr-o simpla reticienta la nou, chiar daca costruile de implementare si exploatare ar fi mai mici  ramane nesiguranta ca ar functiona cel putin la fel de bine iar pentru ca instalatiile sunt cruciale in orice activitate si o incetare chiar si de scurta durata a activitatii ar duce la pierderi putini beneficiar sunt deschis la nou.

Pentru orice instalatie proiectata si executata de catre societatea noastra oferim garantia ca aceasta va functiona in parametrii optimi fara intreruperi iar in caz contrar ne angajam sa ne despagubim beneficiarul cu contravaloarea pierderilor ce au survenit pe parcusrul nefunctionarii instalatiei.