Img.Industrial

Specialisti in instalatii industriale

De la infiintarea din anul 1992 si pana in prezent ne-am imbogatit experienta cu lucrari de instalatii in toate domeniile.

Caracteristicile principale ale lucrarilor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand indeplinim un contract.

Avem o echipa competenta, pregatita si intotdeauna dornici de noi provocari.

Retele de trasport si distributie

Fie ca este vorba de instalatii de proces, transportul de substante agresive, instalatii de presiuni si temperaturi inalte, retele de apa, canalizare sau gaze avem solutia optima pentru nevoiile dumneavoastra. 

Pentru probleme vechi astazi exista solutii noi, materialele termoplastice pentru instalatii cum sunt PP-H, PVC-U, PVDF, PE-HD fac ca probleme cum ar fi coroziunea sa fie de domeniul trecului. 

Astazi putem transporta orice in conditii de siguranta pe termen lung la costuri reduse folosind ultimele solutii in industrie.

Automatizari

Indiferent de aplicatie orice instalatie este incomplecta fara un sistem de monitorizare, comanda si control care sa ii asigure o functionare optima rezultand in consturi minimale de intretinere, siguranta in exploatare si o amoritizare rapida a investitiei. 

Aici venim in intampinarea clientiilor nostrii cu un sistem complect de vane si robineti cu actionare pneumatica sau electrica, debitmetre, traductoare de presiune sau de nivel, senzori de masura pentru pH, ORP sau analizatoare chimice. 

Toate acestea ne ofera posibilitatea realizarii unei automatizari cu un grad de logica ridicat care sa necesite o supervizare umana minimala in timp ce mentine functionarea sistemului