Img.Industrial

3D Computer Assisted Design

Instalatiil devin incremental mai complexe o data cu progresul tehnologic si cerintele la care trebuie sa se supuna. Motiv pentru care o privire de ansamblu asupra tututor sistemelor inainte ca acestea sa fie executate ne ofera posibilitatea de a descoperi din timp orice neconcordante, a optimiza numarul de piese, diminua pierderile de sarcina si la modul global reduce costrurile si timpul de executie.

Firma noastra va pune la dispozitie servicii de proiectare tri-dimensionala la scara care va ofera o imagina reala a instalatiei inaite ca aceasta sa fie executata. Utilizand librariile de desene ale furnizorilor necesarele de materiale se realizeaza automat astfel se exclude orice incompatibilitate intre piese odata ajunse pe santier.

Folosind aceasta abordare in proiectarea instalatiilor se deschide o noua oportunitate pentru a executa instalatii mai complexe intr-un timp mai scurt de echipe care pot lucra in mod coordonat in paralel in timp ce costurile totale vor fi significant reduse fata de metodele traditionale.