Modernizare, reabilitare flux tehnologic si extindere retele alimentare cu apa in localitatea Sag

Sag este un sat in judetul Timis si singura localitate a comunei cu acelasi nume. Localitatea Sag se situeaza la 14 km sud de municipiul Timisoara, pe malul drept al raului Timis. Este strabatuta de drumul national DN59 Timisoara - Moravita (sau drumul european E70).

In anul 2009 societatea noastra a inceput lucrarile la investitia “ Modernizare si reabilitare flux tehnologic si extindere retea de alimentare cu apa in localitatea Sag”.

Caracteristicile lucrarii:

S-au realizat foraje, camine, instalatii electrice, conducte PEHD, pompe submersibile, un container termoizolat fabricat din panouri sandwich, pe structura metalica, un grup de recirculare, o statie de clorinare primara. S-au instalat si un debitmetru electromagnetic Dn 63, suflante de aerare, un rezervor de 80 mc, traductor de nivel ultrasonic, grup pompare. Filtrarea s-a realizat prin filtre cu nisip quartos si filtre cu carbune activ. Apa este ulterior tratata intr-o statie de clorinare secundara si statie de clorinare finala la care se adauga un grup electrogen.
Materialele, instalatiile si echipamentele folosite au fost de cea mai buna calitate, fiind puse in opera de o echipa de lucratori cu experienta.

Pe tot parcursul desfasurarii lucrarilor de executie nu au fost inregistrate neconformitati, lucrarile fiind finalizate in perfecta concordanta cu prevederile proiectului, avand o calitate ireprosabila.